• Meer dan 2500 verschillende soorten planten
  Meer dan 2500 verschillende soorten planten
 • Een uitstekende klantenservice, daar streven wij naar
  Een uitstekende klantenservice, daar streven wij naar

Onze moderne vaste plantenkwekerij is gelegen aan de rand van Brussel in het landelijke Pajottenland. Het is een eigentijds bedrijf waar niet minder dan 2500 verschillende soorten planten gekweekt worden.

Onze klanten

 • Tuinaanleg

  Door ons uitgebreid assortiment, met zowel nieuwe als bestaande soorten, kunnen we u planten aanbieden die voor uw project dé oplossing bieden.
   

  Lees meer
 • Tuincentra

  Van onze 2500 soorten zijn er meer dan 1200 met foto-etiket, kleur- en barcode, alfabetisch of themaverkoop, tray of kist en een wekelijks aanbod van de mooiste planten, hier vindt u het!

  Lees meer
 • Particulieren

  Gepassioneerde plantenliefhebbers kunnen op onze kwekerij komen wegdromen en soorten ontmoeten waar hij reeds zolang naar zocht. U bent van harte welkom!

  Lees meer

Assortiment

In de kijker

Nieuws

 • Herfst
  06  oktober  2017Naar goede gewoonte is de kwekerij in september weer mooi gevuld. Al uw planten zijn terug beschikbaar en zoals elk jaar is ons assortiment ook nu wat gewijzigd, sommige soorten hebben we uit ons aanbod gehaald, anderen zijn er dan weer aan toegevoegd. Deze zullen door middel van een ‘NIEUW’-icoontje terug te vinden zijn in onze online catalogus. Wanneer u in de herfst plant, is het grote voordeel dat de planten al heel wat voller, dikker zullen starten aan het voorjaar. Het [ ... ]
  lees verder