• Meer dan 2500 verschillende soorten planten
  Meer dan 2500 verschillende soorten planten
 • Een uitstekende klantenservice, daar streven wij naar
  Een uitstekende klantenservice, daar streven wij naar

Onze moderne vaste plantenkwekerij is gelegen aan de rand van Brussel in het landelijke Pajottenland. Het is een eigentijds bedrijf waar niet minder dan 2500 verschillende soorten planten gekweekt worden.

Onze klanten

 • Tuinaanleg

  Door ons uitgebreid assortiment, met zowel nieuwe als bestaande soorten, kunnen we u planten aanbieden die voor uw project dé oplossing bieden.
   

  Lees meer
 • Tuincentra

  Van onze 2500 soorten zijn er meer dan 1200 met foto-etiket, kleur- en barcode, alfabetisch of themaverkoop, tray of kist en een wekelijks aanbod van de mooiste planten, hier vindt u het!

  Lees meer
 • Particulieren

  Gepassioneerde plantenliefhebbers kunnen op onze kwekerij komen wegdromen en soorten ontmoeten waar hij reeds zolang naar zocht. U bent van harte welkom!

  Lees meer

Assortiment

In de kijker

Nieuws

 • Bolgewassen
  02  november  2016Plant nu uw bolgewassen! Zij zullen volgend jaar als eerste de nieuwe lente aankondigen. Alle klassieke, maar ook veel minder bekende soorten kunnen wij u aanbieden. Een deel van ons assortiment wordt opgepot zodat ze in de lente nog steeds voor u beschikbaar zijn. Meer informatie hierover vindt u terug in onze cataloog. Ons aanbod beperkt zich echter niet tot de lijst die u daar kan vinden. Moest u dus graag een soort planten die u niet in de online-catalogus kan vinden, aarzel dan [ ... ]
  lees verder